Kategoriat

Tervetuloa NORDENLIGHTS-valaisimiin erikoistuneeseen verkkokauppaan!

Esittelemme ylpeinä verkkokauppamme laadukkaita, erityisesti valittuja valaisimia, joiden avulla voit muuttaa kotisi, toimistosi tai ulkoalueesi sopivan lampun tai valaistusratkaisun avulla viihtyisäksi ja miellyttäväksi. Tuotevalikoimaamme edustavat modernit, kestävät, tyylikkäät ja toiminnalliset valaisimet, ulkonäöstä tinkimättä, ja ne ovat jokaisen sisustuksen eksklusiivinen yksityiskohta.

Hyvän valon koti - helppo valita

Tarjoamiemme valaisimien erinomainen laatu ja pitkäaikainen käyttökokemus ovat tunnettuja koko maailmassa. Voidaksemme varmistaa jokaisen valaisimen vaatimuksenmukaisuus ja standardien noudattaminen, toimimme yhteistyössä vain luotettavien valmistajien kanssa, jotka varmistavat tuotteidensa laadun vastaavalla sertifikaatilla. Lisäksi annamme kaikille tuotteille 24 kuukauden takuun.

Valaisinverkkokauppamme on suunniteltu ensisijaisesti sellaisille asiakkaille, jotka tietävät jo tarpeensa ja haluavat säästää aikaa. Jos verkkokaupasta ostettu tuote ei kuitenkaan vastaa odotuksiasi, tarjoamme asiakkaillemme myös mahdollisuutta palauttaa tuote 30 päivän aikana tuotteen vastaanottamisesta.

Miksi valita juuri Nordenlights?

pirmi Lietuvoje Erikoistunut valaisimiin

Olemme erikoistuneet erityyppisiin valaisimiin, jotka täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset sekä asiakkaidemme tarpeet. Siksi olemme melko varmoja, että löydät verkkokaupastamme juuri sellaisen valaisimen, jota tarvitset. Jos tarvitset valinnassa apua, teemme parhaamme auttaaksesi sinua.

ekspertas Suosittelemme ja annamme neuvoja

Yrityksemme asiantuntijat auttavat sinua löytämään laajasta tuotevalikoimastamme valaisimen, joka vastaa sinun tarpeitasi ja odotuksiasi. Lisäksi annamme tarvittaessa suosituksia koko tilan valaistusratkaisun laatimiseksi ja omalta osalta varmistamme tavaroiden laadun.

nemokamas pristatymas Lähetämme tuotteet ilman toimituskuluja yli 200€ tilauksissa

Kaikki verkkokaupasta ostetut lamput ja valaistustarvikkeet lähetetään asiakkaan osoitteeseen ilman lisäkuluja, jos tilauksen summa ylittää 200 €.

pasirinkimas Laaja tuotevalikoima 

Nordenlights-verkkokauppa tekee yhteistyötä noin 40 valaisinvalmistajan kanssa, joiden laatu on ajan mittaan osoittautunut olevan korkealla tasolla. Verkkokaupastamme on mahdollista valita sopiva valaisin tuhansista eri tuotteista (mukaan lukien pöytävalaisimet, ulkovalaistus jne.).

gera kaina Edulliset hinnat

Hyvät ja läheiset suhteet tavaratoimittajiimme varmistavat, että voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen hintatason. Jos kuitenkin löydät paremman tarjouksen toiselta jälleenmyyjältä, ilmoita meille tästä – teemme sinulle entistä edullisemman henkilökohtaisen tarjouksen.

nepatiko - grazink 30 päivän palautusoikeus

Jos et ole tyytyväinen verkkokaupasta ostettuun tavaran ulkoasuun tai ominaisuuksiin, tarjoamme mahdollisuuden palauttaa tuotteen 30 päivän ajan tuotteen saapumisesta. Lisätietoja tuotteiden palauttamisesta löytyy täältä.

patikima 24 kuukauden takuun 

Tarjoamme 24 kuukauden takuun kaikille valaisimille ja sisustustuotteille, jotka on ostettu verkkokaupastamme. Lisätietoja takuun ehdoista löydät täältä.

EKOLUUMEN – nykyaikainen valaisimien verkkokauppa Baltian maissa:

www.ekolumens.lv

www.ekoliumenas.lt

www.ekoluumen.ee

Save

Save


Recently Viewed

No products

Menu