Kategoriat

Tervetuloa EKOLIUMENAS valaisimiin erikoistunut verkkokauppaan!

Esittelemme ylpeinä verkkokauppamme laadukkaita, erityisesti valittuja valaisimia, joiden avulla voit muuttaa kotisi, toimistosi tai ulkoalueesi sopivan lampun tai valaistusratkaisun avulla viihtyisäksi ja miellyttäväksi. Meidän tuotevalikoimassa on edustettu modernit, kestävät, tyylikkäät ja toiminnalliset valaisimet, jotka ovat myös erittäin hienot, ollakseen jokaisen sisustuksen eksklusiivinen yksityiskohta.

Hyvän valon koti - helppo valita

Tarjoamamme valaisimien erinomainen laatu ja pitkäaikainen käyttökokemus ovat tunnettuja koko maailmassa. Voidakseni varmistaa jokaisen valaisimen vaatimuksenmukaisuus ja standardien noudattaminen, toimimme yhteistyössä vain luotettavien yritysten kanssa, jotka varmistavat tuotteidensa laadun vastaavalla sertifikaatilla. Lisäksi annamme kaikille tavaroille 24 kuukauden takuun.

Meidän valaisimien verkkokauppa on suunniteltu ensisijaisesti niille asiakkaille, jotka tietävät jo tarpeensa ja haluavat säästää aikaa. Jos verkkokaupasta ostettu tuote ei kuitenkaan vastaa odotuksiasi, tarjoamme asiakkaillemme myös mahdollisuutta palauttaa tuote 30 päivän aikana ilmaiseksi.

Miksi valita juuri meidän verkkokauppa?

pirmi LietuvojeErikoistunut valaisimille

Me erikoistumme erityyppisiin valaisimiin, jotka täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset sekä asiakkaidemme tarpeet. Siksi olemme melko varmoja, että löydät meidän verkkokaupastamme juuri sellaisen valaisimen, jota tarvitset. Jos tarvitset valinnassa apua, teemme parhaamme sinua auttaessasi.

ekspertasSuosittelemme ja annamme neuvoja

Yrityksemme asiantuntijat auttavat sinua löytämään meidän laajasta tuotevalikoimasta valaisimeen, joka vastaa sinun tarpeitasi ja odotuksiasi. Lisäksi annamme tarvittaessa suosituksia koko tilan valaistusratkaisun laatimiseksi ja omalta osalta varmistamme tavaroiden laadun.

nemokamas pristatymasLähetämme sinulle tuotteemme ilman toimituskuluja

Kaikki verkkokaupasta ostetut lamput ja valaistustarvikkeet lähetetään asiakkaan osoitteeseen ilman lisäkuluja, jos tilauksen summa ylittää 200 €

pasirinkimasLaaja tuotevalikoima 

Meidän verkkokauppa tekee yhteistyötä 40 valaistusvalmistajan kanssa, joiden laatu on ajan mittaan osoittanut olevansa korkea. Verkkokaupastamme on mahdollista valita sopiva valaisin tuhansista tuotteista (mukaan lukien pöytävalaisimet, ulkovalaistus jne.).

gera kainaEdulliset hinnat

Hyvät ja läheiset suhteet meidän tavaratoimittajiin varmistavat, että voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen hintatason. Jos kuitenkin löydät paremman tarjouksen toiselta jälleenmyyjältä Virosta, ilmoita meille heti – teemme sinulle entistä edullisemman henkilökohtaisen tarjouksen.

nepatiko - grazinkOtetaan takaisin sopimattoman tavaran

Jos et ole tyytyväinen verkkokaupasta ostettuun tavaran ulkoasuun tai ominaisuuksiin, tarjoamme mahdollisuuden palauttaa tavara 30 päivän aikana. Lisätietoja tavaroiden palauttamisesta löytyy täältä.

patikimaTarjoamme takuun 

Tarjoamme 24 kuukauden takuun kaikille valaisimille ja sisustustuotteille, jotka on ostettu meidän verkkokaupasta. Lisätietoja takuun ehdoista löydät täältä.

EKOLUUMEN – nykyaikainen valaisimien verkkokauppa Baltian maissa:

www.ekolumens.lv

www.ekoliumenas.lt

www.ekoluumen.ee

Save

Save


Recently Viewed

No products

Menu